Best Construction Services

Laadpalen in West-Vlaanderen

Vacatures voor elektriciens

Gespecialiseerd in laadpalen

Thuisinstallatie laadpalen

Rijdt u met een elektrische wagen of fiets en vindt u niet altijd laadpalen in uw provincie West-Vlaanderen? Misschien is het dan wel een goed idee om thuis een laadpaal te laten installeren. Aangezien we met Elieko gevestigd zijn in Waregem, worden we vooral ingeschakeld om laadpalen te laten plaatsen in Oost- en West-Vlaanderen. Laadpalen voor thuis halen heel wat zorgen weg, u bent namelijk altijd zeker dat u uw wagen of fiets zorgeloos kan opladen!

Wilt u een laadpaal laten installeren bij u in de buurt?

De voordelen van laadpalen voor thuis

Uiteraard is laadpalen laten plaatsen een serieuze investering. Gelukkig wegen de voordelen op lange termijn op tegen de eerste kosten. Elektrisch rijden is sowieso al goedkoper dan rijden op benzine of diesel, dus op dat vlak bespaart u al een hoop geld. Maar met een van onze laadpalen voor thuis hoeft u ook nooit meer te zoeken naar een laadpaal in de omgeving, of in de rij te staan als u er eindelijk eentje gevonden heeft. En tot slot hebt u ‘s ochtends altijd een volle batterij, want u kunt de wagen heel de nacht opladen. Dat is misschien nog wel het grootste voordeel aan thuis laadpalen laten plaatsen.

imac-white-left

Hoe werkt zo’n installatie?

Laadpalen voor thuis laten plaatsen gebeurt natuurlijk door onze professionele installateur, met een uitgebreide achtergrond in elektriciteit. We houden als eerste vooral rekening met de plaats van uw oplaadpunt. Hierbij kijken we naar waar u de elektrische auto meestal parkeert, of u dat voor-of achteruit doet en of u een laadpunt tegen de muur of aan een laadpaal wilt. Daarnaast moet u een keuze maken tussen een vaste laadkabel of een stopcontact, en controleren we ook het laadvermogen van uw wagen, het vermogen van uw aansluiting thuis en uw elektriciteitsnet. Tot slot beschermen we uw laadpaal met een aparte differentieelstroomschakelaar. Zo bent u een volledig veilig systeem gegarandeerd.

Maak een afspraak

Wilt u graag één of meerdere laadpalen laten plaatsen, thuis of eventueel bij uw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze elektriciens om een afspraak te maken en we helpen u graag verder. U kunt ons tijdens de werkuren ook telefonisch bereiken via +32 (0)56 49 35 28 of een aanvraag insturen via ons contactformulier.