Best Construction Services

Laadpaal voor elektrische auto in regio Waregem

  • Elieko
  • 5
  • Laadpaal elektrische auto Waregem

Vacatures voor elektriciens

Gespecialiseerd in laadpalen

Thuisinstallatie laadpalen

Hebt u een laadpaal voor uw elektrische auto nodig en woont u in de buurt van Waregem? Dan kunnen wij u bij Elieko verder helpen. Als ervaren elektriciens, gespecialiseerd in het plaatsen van een elektrische laadpaal, zijn wij de geschikte vakmensen voor de job in Oost- of West-Vlaanderen.

Wilt u een laadpaal laten installeren bij u in de buurt?

Wat doet een laadpaal voor uw elektrische auto?

Uw elektrische auto wordt aangedreven door een elektromotor met een batterij die u kunt opladen met een laadpaal. Wanneer u een wagen oplaadt, vraagt u voor een vrij lange tijd veel vermogen. Een standaard stopcontact is hier niet voor uitgerust, dus u laadt een elektrische auto best op met een aangepaste elektrische laadpaal. Met een slimme laadpaal voor bedrijven laadt u uw wagen bijvoorbeeld eenvoudig en veilig op terwijl u zelf zonder zorgen werkt.

imac-white-left

Wat zijn de voordelen?

Elektriciteit is in principe goedkoper dan een volle tank benzine of diesel, dus op dat vlak bespaart u al een hoop geld. Zeker wanneer u thuis een elektrische laadpaal hebt staan, want daar is de stroom een stuk goedkoper dan bij een openbare laadpaal. Heeft u al zonnepanelen op het dak liggen? Dan kunt u uw elektrische auto zelfs opladen met uw zelfopgewekte zonne-energie. Nog een voordeel is dat uw elektrische auto veel sneller oplaadt aan een laadpaal dan in het stopcontact. Ook de gemiddelde kosten aan een elektrische auto liggen in principe niet hoger dan deze van een andere wagen. Bovendien moet u met een elektrische laadpaal thuis of op het werk nooit meer op zoek naar een vrij exemplaar.

Vraag snel een offerte aan

Wilt u graag een installateur laten langskomen om een laadpaal voor uw elektrische auto te installeren? Vertrouw dan op één van onze elektriciens. Heeft u een bedrijf in Oost-of West-Vlaanderen, hebben veel van uw werknemers een elektrische auto en staat er nog geen laadpaal op de parking? Maak dan vandaag nog een afspraak via ons contactformulier of bel naar +32 (0)56 49 35 28.