Best Construction Services

Installateur van een laadpaal bij u thuis in regio Waregem

  • Elieko
  • 5
  • Installateur laadpaal thuis Waregem

Vacatures voor elektriciens

Gespecialiseerd in laadpalen

Thuisinstallatie laadpalen

Bent u op zoek naar een installateur voor de installatie van een laadpaal bij u thuis, in de omgeving van Waregem of West-Vlaanderen? Dan bent u bij Elieko aan het goede adres. Dankzij de expertise van onze vakmensen, vindt u bij ons gegarandeerd de geschikte installateur voor uw laadpaal thuis.

Wilt u een laadpaal laten installeren bij u in de buurt?

Voordelen van een installateur inschakelen voor een laadpaal bij u thuis

U kunt zelf proberen om een laadpaal bij u thuis te installeren, maar we raden toch aan om hiervoor een professionele installateur in te schakelen. U kunt bij ons terecht voor advies op maat, nadat onze vakmensen uw persoonlijke situatie heeft geanalyseerd. Daarnaast bent u bij Elieko zeker dat u een kwalitatieve laadpaal voor bij u thuis krijgt, en dat de installatie vlot verloopt door onze installateur. Deze installatie duurt trouwens maximum één dag, dus daarna kunt u direct gebruikmaken van uw laadpaal en uw elektrische auto thuis opladen. Bij een storing aan uw laadpaal, komt een installateur bij u thuis langs om deze op te lossen.

imac-white-left

Hoe gaat zo’n installatie in zijn werk?

Wilt u een slimme laadpaal laten installeren? Onze installateur bekijkt eerst waar hij de laadpaal best zou plaatsen, in verband met waar u uw wagen meestal parkeert thuis. We kijken ook of u uw voertuig meestal voor-of achteruit parkeert, zodat de laadpaal zeker aan de logische kant wordt geplaatst. De laadpaal wordt bij de installatie direct aangesloten op uw meterkast thuis, dus de installateur zorgt er ook voor dat het stroomnet in uw woning is beschermd. Daarna zal de installateur door uw muur of vloer moeten boren, zodat de kabels van de meterkast naar uw laadpaal buiten kunnen getrokken worden.

Maak een afspraak met onze vakmensen

Bent u op zoek naar een professional voor de installatie van uw laadpaal thuis? Dan kunt u altijd contact opnemen met een installateur, en staat er binnen de kortste keren een laadpaal bij u thuis. Dankzij onze kennis van elektriciteitswerken, zijn wij de geschikte vakmensen voor de installatie van uw laadpaal. Maak een afspraak via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@elieko.com en we helpen u graag verder met eventuele vragen.