Van advies tot planning en installatie

Elektrische installaties

Alle elektrische installaties

Van advies tot planning tot de uiteindelijke installatie, in ons heeft u één aanspreekpunt!

Alle elektrische installaties

Voor nieuwbouw, renovatie van oude gebouwen of modernisering zijn wij uw betrouwbare vakman voor elektrische basisinstallaties.

Wij zorgen voor de volledige installatie van elektrische systemen voor verlichting en huishoudelijke installaties in uw woning of bedrijfspand. Dit omvat het leggen van kabels en de installatie van verdeelborden, overstroombeveiligingen, aardlekschakelaars, kleine automaten, verlichtingsarmaturen, elektrische apparaten, elektrische machines, sensoren zoals bewegingsdetectoren en schemerschakelaars, schakelaars, drukknoppen en contactdozen, alsmede de eindmeting van de doeltreffendheid van de beveiligingsmaatregelen.

Afhankelijk van de locatie van een ruimte, in een nieuw of een ouder gebouw, zijn er verschillende soorten installaties.

Tijdens de orderverwerking staan wij onze klanten met raad en daad terzijde. Kwaliteit en flexibiliteit is immers belangrijk vanaf de start van de samenwerking! Onze klant staat centraal in ons werk. Zijn tevredenheid is onze barometer voor succes – een tevreden klant is onze doelstelling.

Iedere werknemer draagt met zijn of haar werk bij tot het succes van de onderneming. Wij investeren voortdurend in de opleiding en bijscholing van onze medewerkers en in de toepassing van de nieuwste technologieën.

Wij voeren elektrotechnische werkzaamheden uit, van installatie en ingebruikname tot onderhoud en ondersteuning. Dit doen we voor eenvoudige huisinstallaties tot grote industriële gebouwen.

WAT ZEGT KOEN

30 jaar ervaring. Dat kan tellen!

Wij bieden u jarenlange expertise en blijven uw vertrouwde partner. Ervaring en professionaliteit horen samen. Door onze ervaring, kunnen wij u hoge kwaliteit en individuele oplossingen bieden.

Koen Lodewyckx

Bestuurder