Wij zijn uw slimme huis electriciens

Domotica

Domotica

Smart Home- en gebouwenautomatisering biedt talloze voordelen in het dagelijks leven.

Smart Home

Smart Home technologie is niet alleen aangenaam, maar kan ook dé oplossing zijn om belemmeringen weg te nemen en het leven op oudere leeftijd te vergemakkelijken.

De term smart home staat voor de moderne mogelijkheden van domotica. Een smart home is een huishouden waarin huishoudelijke en multimedia-apparaten in een netwerk zijn opgenomen, met elkaar interageren en door u op afstand centraal kunnen worden bediend.

Moderne gebouwentechnologie wordt gebruikt om alledaagse processen te automatiseren en om instellingen van apparaten handig, gemakkelijk en snel aan te passen en te regelen aan uw individuele behoeften. Dit kan zowel thuis als onderweg via smartphone, computer, handsignaal of spraakcommando.

Smart home technologie is niet alleen aangenaam, het kan ook dé oplossing zijn om barrières weg te nemen en het leven op oudere leeftijd te vergemakkelijken of zelfs sommige dingen überhaupt mogelijk te maken. Voorbeelden hiervan zijn de integratie van op de leeftijd of mobiliteit afgestemde hulpsystemen (b.v. voor bedienings- en aandrijfsystemen voor deuren, rolluiken, ramen, verlichting, verwarming),  maatregelen ter verbetering van oriëntatie en communicatie, zoals verlichting en intercomsystemen. 

U wenst meer comfort, meer energie-efficiëntie of meer veiligheid via uw slimme woning? Wij installeren uw gebouwenbeheersysteem passend aan uw noden en geven het de gewenste "look & feel."

ALIQUAM ORNARE

We’re Leading Company For Urban Lifestyle

Lorem ipsum volutpat dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ornare id est  iaculis rhodncus. Aliquam quis suscipit eniim. Duis nam ferientum velit egestas tellus lobortis pharetra. Maecenas consequat volutpat velit.

Project Quality Management

The Ability to Delegate Tasks

An Ability to Prioritize Activity

Regulations Governing Energy

Run a Cost-Effective Business

Possess Problem Solving Skills

Benjamin Doe

CEO of company